Wednesday, February 13, 2013

Web Untuk Download Movie.....

Assalamualaikum semua....

Hye...korang tgh buat pe tu??? aku? dok mengupdate blog ler..pe lagi...cantik kan blog...hihihi... 

Haaa...korang, aku nk share ngan korang laman2 web yang aku selalu download untuk movie, drama n yg lain2... Korang mesti suka punyer kan...hihihi... aku taw dah :)

Okaylah malas da nk bebel panjang2, nie la link2 nyer (korang klik jer).....




If korang nk download cite2 korea lak, korang ley klik jer kt link di bawah nie....


2) Dewa_TV


Kalau korang malas nk download, boleh je nk tgk online... Klik cni...

1) Maaduu.com (Korean Drama)

Nanti aku update untuk drama melayu plak yer... :)

Bubyyeeee...mmuuuuaaahhhh....

Lebiu all laaaahhhhh....


No comments:

Post a Comment

Thanks sbb sudi komen entry saya (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...