Thursday, February 21, 2013

Aku!

 

Hye semua... urm..walaupun ari nie aku rase sangat hepy (tu pon sbb bos x de), tp still rase boring gak...huhuhu...yela, mane x nyer, x taw nk buat ape... keja da siap....

Tp nie aku kena berjalan ke tempat secretary MD.. nk antar dokumen...adoi...malas nyer nk jalan...huhuhu...agak2 ade x lelaki yang sukarela angkat aku?? huahuahuahuhau..... masalahnyer larat ke dorg nk angkat aku....hahaha...

Da la badan macam anak gajah....huhuhu.... ops...skali betul badan aku jadi cm badan anak gajah, baru padan muka aku...hihihi... xde la...tu perumpaan jerrr....alahai... :P

Actually aku x de pe nk cite....cuma rase cm nk bebel tah hape2 jer kt cni... oh yer, aku nk bgtaw sumting nie.... bgtaw pe?? sabor yer...semlm aku dok la kuar ngan kawan aku, Lele... pas 2 tetibe terperasan plak si dak "Zamir" n sorg budak pompuan...wah...mesti gf dia...cun gak...hihihi.... kecik jer org nyer...kitaorg siap pusing 2 kali tu nk tgk betul ke x zamir...hahaha...keja giler kan... :P...ish2...dok skodeng wt pe la aku nie...ekekekeke....

x do kejo la tu...ahhaha...padahal nk g beli barang nie kt jusco....sempat lagi tu dok tgk org bercinta...hihihi... :P.... ala...saje2 jer...bukan ade pe pon... korg jangan salah paham lak yer...hihihi....

Okaylah...tu je nk ckp! aku x sabar nk balik nie sbb adik aku ckp laptop x ley nk on......huaaaaa......nk plak la laptop x ley nk buka...hadoi... nie aku kena jadi pomen la balik nie...huhuhu...hopefully aku dapat la betul kan :)

Jumpe lagi kawan2...

Muaaaahhhh3......lebiu lahhhhh!!!

Wednesday, February 20, 2013

Baru Ku Tahu...



Hye semua... Ari nie aku rase cm mood aku okay x okay...huhuhu...urm....cm no tu mood aku tu yerkk.. :P 

Actually semlm aku baru taw pasal satu benda nie... oh nooooo....luluh hatiku....huaaaaaa.... ecece..ngengada sangat la ko nie cik fiza oit...huhuhu... nk buek cm no.. x pe la... yang da lepas tu, lepas la... 

Aku taw pon sbb kawan2 dok bercite2 laaa...dok ngusik2 la...kalo x, aku x taw sampai skang... now, doakan la dia tu bahagia :)... untuk aku, x pe la...maybe kitaorg hanya boleh berkawan saje...huhuhu.. (ayat cover sey) :P

Ala...wt pe nk pk sangat... kalau kita mendoakan kebahagiaan org lain, InsyaAllah kita akan temui kebahagiaan kita sendiri satu ari nanti...huhuhu...

So now, buat kawan2 ku, jangan risau yer...aku okay...kalo dulu korang kenen2 kan aku ngan dia, sampai buat aku rase suka kt "dia", x pe...aku okay bile taw dia ade org lain.... wt pe nk sedih....itulah kalo suka dalam diam....huhuhu.... yang penting skang, kita kena pk pasal diri kita sendiri la yer.... InsyaAllah ade jodoh aku, kawin la aku.... yang lain jangan dok risau sangat yer...

kalau da sampai mase aku kawin, InsyaAllah aku akan kawin... :) so.....chilllll laaahhhhh!! :)

See you later..... Lebiu lahhhhh!!! 

 

Thursday, February 14, 2013

Peluang Menang!

Assalamualaikum....

Selamat pagi... ri Khamis da...cepat mase berlalu... okay.. korang mesti pelik kan nape awal bebenor aku update blog aku pagi2 nie kan....haaaa....aku sebenar nyer ade sumting yang nk share ngan korang.... pasal menang2 hadiah nie...hehee...

Aku taw korang mesti suka punyer la...x yah tanye taw dah kan3??? aku da try da masuk contest nie...senang je contest nie... yg harusnyer, korang mesti la da sign up dengan SAYS.com... if x sign up lagi, click je kt link tu... sbb nie la syarat2 nyer kalau nk sertai contest nie...meh aku bgtaw syarat2 nyer...

Hanya dengan 2 langkah yang mudah, korang berpeluang menang hadiah dalam contest nie... haaa....nk taw hadiah per?? nanti aku bgtaw... first aku bgtaw langkah2 nye dulu yer...

Langkah 1 : Pastikan anda mendaftar pada SAYS.com

Langkah 2 : Lengkapkan Survey.. Klik sini ---> http://svy.mk/VS3YMg 

Mesej Penting 

 * Melalui survey ni, dikehendaki mengeluarkan dan berkongsi idea2 yang bernas. Jawapan yang paling kreatif berpeluang memenangi hadiah IPAD MINI setiap satu.

* Lengkapkan butiran pada akhir survey untuk memudahkan pihak penganjur menghubungi anda.

Langkah 3 : Klik imej di bawah 





Kongsi dengan kawan2 sama ada di twitter atau FB dengan klik butang share seperti yang ditunjukkan di bawah :

 
ATAU

Share pasal survey nie kt Twitter or FB anda :
http://svy.mk/VS3YMg

Done!

Pemenang harian baucar Starbuck akan diumumkan setiap hari di FB pukul 9.00 malam. 

Manakala bagi pemenang 2 IPad Mini akan diumumkan pada 4 Mac 2013. 

Selamat Mencuba ;)

 

Wednesday, February 13, 2013

Filem - Juvana

Assalamualaikum semua....

Hye korang, da tgk da cite Juvana?? Ala..yg dulu nyer drama kt TV3 tu... Now kan da jadi filem... Aku da tgk da cite nie...Aku dulu mmg suka tgk drama Juvana nie sbb walaupun ganas, tp pada aku cite nie penuh dengan pengajaran yang boleh kita dapat...

okay, bercakap pasal filem nie, ade la beberapa pelakon yang baru.... pelakon lame still dikekalkan...filem nie sebenar nyer kesinambungan dari drama Juvana tu.. if korang tgk drama nyer, mesti korang akan paham dari awal sampai abis filem nie...

haaa...sape2 yang nk tgk online, nie aku ade letak filem nyer...jom la layan... :)

So, selamat menonton ;)



Da tgk, nanti bgtaw eh pandangan korang untuk cite nie :)

bubyyyeee semua...muaaahhhhhh....

Lebiu aallllll laaahhhhhh!!!

Web Untuk Download Movie.....

Assalamualaikum semua....

Hye...korang tgh buat pe tu??? aku? dok mengupdate blog ler..pe lagi...cantik kan blog...hihihi... 

Haaa...korang, aku nk share ngan korang laman2 web yang aku selalu download untuk movie, drama n yg lain2... Korang mesti suka punyer kan...hihihi... aku taw dah :)

Okaylah malas da nk bebel panjang2, nie la link2 nyer (korang klik jer).....




If korang nk download cite2 korea lak, korang ley klik jer kt link di bawah nie....


2) Dewa_TV


Kalau korang malas nk download, boleh je nk tgk online... Klik cni...

1) Maaduu.com (Korean Drama)

Nanti aku update untuk drama melayu plak yer... :)

Bubyyeeee...mmuuuuaaahhhh....

Lebiu all laaaahhhhh....


Tuesday, February 5, 2013

Mengantuk!

Assalamualaikum semua....

 Adoyai....lemau betul aku pagi nie...sampai2 opis td, boleh plak aku tertido.... seb bek x berdengkur...kalau berdengkur, mmg ramai la cari mane datang nyer bunyi tu....ekekekeke...

Nie semua penangan cite "Cucu Menantu" ngan penangan bace novel la nie.....urm......tu la sape suh bace novel n tgk cite sampai tgh malam...huhuhu...

Urm..nie pon menaip mata da hampir2 nk buka x buka jer nie...hehehe :P..... Oh mata! tolong la jangan mengantok....claim bos aku x siap lagi nie....kang tetibe dia tanye, abis aku...tp claim nie pon dorg baru je bagi kt aku... tu yang aku terus buat...

Tp masalah nyer, sistem nie kadang2 ok...kadang2 x okay...tu yang aku p layan blog kejap...ekeke...cetttt!! alasan semata2 tu semua :P..... ala...lagipon kan aku da lame sey x update blog nie....da hampir2 nk masuk muzium da blog nie...hehehe... 

Urm...okaylah...nk p sambung buat keja...kalau sistem x ok gak, aku update lagi yer...hehehe...

tata titi tutu... yuuuhhuuuu...

Bubbyeee....muuuuuaaahhhh....

Leb u all lah ;)

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...